Avui us porto una recepta fàcil i ràpida per fer baixar els torrons.
Idees!
Un cop cuites les podeu obrir per la meitat i amanair-les amb una mica de pebre vermell, oli d’oliva verge extra i un rajolí d’oli.
Us poden servir de guarnició de qualsevol carn o peix.
Les podeu saltejar amb les restes de verdures que sovint rodolen per la nevera.
Ingredients
1 ceba
1 pastanaga
1/2 carabassó
4 xampinyons
2 tomàquets
2 patates mitjanes
Sal, pebre i aromàtiques
Som-hi!
Posem dues cullerades d’oli a la paella i hi sofregim la ceba i la pastanaga.
Hi afegim el carabassó i els xampinyons.
Quan tot comenci a agafar color hi afegim el tomàquet a daus i deixem que es cogui.
Mentre, punxem les patates amb la punta d’un ganivet, les posem en un plat tapades amb film i les posem al microones 6 minuts a màxima potència (si les patates són molt grans o molt petites haureu d’anar variant el temps de cocció).
Les pelem i les tallem i les afegim a les verdures.
Rectifiquem de sal, pebre i aromàtiques (jo hi he posat, pebre vermell picant, farigola i romaní).
I ja ho podem servir acompanyat del que més ens agradi, nosaltres avui l’hem acompanyat d’una orada a la planxa.
1 Comment
Comments are closed.