M’encanta la salsa de tomàquet natural, però sempre em feia mandra posar-m’hi… és tant fàcil obrir un pot de “tomate frito”, a pesar que no té el mateix gust ni evidentment els mateixos ingredients.
Us porto un truc on obtindreu una salsa de tomàquet natural, ràpida i fàcil, amb la que acompanyar pasta, arròs, verdures, llegums, carns, peixos…
La podeu fer tant amb tomàquets naturals, com amb tomàquets de llauna (sencers, trocejats o triturats) i hi podem afegir verdures i/o les espècies que ens agradin més.
Idees!
Podeu posar-hi una ceba o una pastanaga, uns alls o 1/4 de pebrot
També hi podeu posar romaní, alfàbrega, farigola, orenga, curry… depèn del toc que li volgueu donar!
Ingredients
6 tomàquets madurs o una llauna de tomàquet cru (pot ser sencer, trossejat o triturat)
Herbes aromàtiques i/o verdures al gust
Oli i sal
Som-hi!
Netegem les verdures i les aromàtiques.
Tallem els tomàquets a llunes i els posem en un bol fondo junt amb la resta de verdures tallades. Hi afegim les herbes aromàtiques, sal i oli.
Ho posem 20 minuts al minuts al microones a màxima potència. Si en fem molta quantitat o hi posem moltes verdures l’haurem de coure uns minuts més.
Triturem i colem la salsa
4 Comments
Comments are closed.