Aquesta recepta és molt fàcil i realment no té color! Queda un salmó boníssim, a casa és un bàsic, per fer sushi, amanides, torrades, pasta…
Idees!
A la barreja de sal i sucre li podem afegir algunes herbes aromàtiques com per exemple anet i pell de taronja.
El pots utilitzar per a canapès amb una mica de mantega o formatge cremós, o només amb ratlladura de pell de taronja, uns gerds…
Pots fer una pasta freda amb tomàquet amanit, salmó i orenga.
Ingredients
1 filet de salmó sense espines
Sal par fumats
Sucre
Som-hi!
Repassem el salmó que no hi quedin espines.
Barregem la sal amb el sucre (segons ens indica el paquet)
Posem una capa de sal al fons de la safata i el salmó a sobre. Ho cobrim amb la resta de la sal.
Posem un pes a sobre i ho tapem amb film.
Ho deixem 24 hores a la nevera.
Retirem l’excés de sal i hi passem aigua.
El tallem com més ens convingui.