Macarrons amb verdures en 15 minuts

Macarrons amb verdures

A mi sovint em passa que quan tinc gana vull menjar JA! Però sovint, estic treballant i quan me n’adono ja m’estic morint de gana i és hora de dinar fa estona…

Si a vosaltres us passa el mateix que a mi, aquesta recepta us anirà com anell al dit, és ràpida, fàcil i sana.

Idees!

Podeu utilitzar les verdures que tingueu per casa, sabeu aquelles puntes de carbassó, carbassa, bròquil, espinacs, bolets, pastanagues, mongetes, tomàquet, albergínia… que sovint donen voltes per la nevera perquè ens han sobrat d’una recepta que vam fer i ara no sabem com gastar-la, doncs aquesta recepta és ideal!

També hi podeu afegir les espècies que més us agradin, divertiu-vos!

 

Ingredients

1 ceba

2 alls tendres

1/4 de carbassó

5-6 xerrys

4 cullerades de salsa de tomàquet

1 pebrot escalivat

160g de macarrons

1 fulla de llorer

1 branca de romaní

Oli i sal

Som-hi!

Posem una olla amb aigua i sal al foc. Quan bulli hi posem els macarrons i seguim les indicacions del paquet en el temps de cocció.

En una paella o wok hi posem la ceba tallada a làmines fines i els alls tendres tallats a rodanxes, amb el foc fort.

Quan comenci a agafar color la ceba hi afegim el carbassó i els xerrys i deixem que es sofregeixi tot junt.

Hi posem quatre cullerades de salsa de tomàquet i el romaní.

Hi afegim els macarrons, dues cullerades de l’aigua de cocció i el pebrot escalivat ho rectifiquem de sal i deixem que cogui un minut tot junt.