Anna Casals

Sóc l’Anna Casals, i la meva passió és la cuina. Els meus millors records de petita són cuinant amb la meva mare o la meva àvia, envoltats d’aliments, estris de cuina, fogons… I ara, intento crear aquests mateixos records amb les meves filles que els encanta i els desperta la curiositat, la imaginació i els obliga a estar concentrades en allò que fan.

M’he format en diferents disciplines culinàries i tinc un munt d’experiència acumulada: m’agraden els sabors de la terra, del bosc, i m’encanta passejar i olorar la natura; m’agrada combinar sabors, dolços, salats, àcids, amargs; m’agrada la cuina tradicional perquè és on hi trobem les nostres arrels, i perquè em recorda a la cuina de casa, amb la família. Però també m’apassiona la cuina moderna i poder sorprendre al comensal amb tècniques i presentacions més contemporànies i experimentals.

Cuino a domicili, una experiència culinària i íntima diferent, a casa teva. I també faig tallers de cuina on interactuem amb els comensals tot preparant l’àpat.