Saltejat de verdures amb patates al microones

patates al microones amb verdures saltejades

Avui us porto una recepta fàcil i ràpida per fer baixar els torrons.

Idees!

Un cop cuites les podeu obrir per la meitat i amanair-les amb una mica de pebre vermell, oli d’oliva verge extra i un rajolí d’oli.

Us poden servir de guarnició de qualsevol carn o peix.

Les podeu saltejar amb les restes de verdures que sovint rodolen per la nevera.

 

Ingredients

1 ceba

1 pastanaga

1/2 carabassó

4 xampinyons

2 tomàquets

2 patates mitjanes

Sal, pebre i aromàtiques

Som-hi!

Posem dues cullerades d’oli a la paella i hi sofregim la ceba i la pastanaga.

Hi afegim el carabassó i els xampinyons.

Quan tot comenci a agafar color hi afegim el tomàquet a daus i deixem que es cogui.

Mentre, punxem les patates amb la punta d’un ganivet, les posem en un plat tapades amb film i les posem al microones 6 minuts a màxima potència (si les patates són molt grans o molt petites haureu d’anar variant el temps de cocció).

Les pelem i les tallem i les afegim a les verdures.

Rectifiquem de sal, pebre i aromàtiques (jo hi he posat, pebre vermell picant, farigola i romaní).

I ja ho podem servir acompanyat del que més ens agradi, nosaltres avui l’hem acompanyat d’una orada a la planxa.