Edat recomanada de 7 a 9 anys
A mesura que la seva destresa i motricitat fina va augmentant, també anem augmentant la dificultat de les receptes. Desenvoluparan la seva creativitat, treballaran els bons hàbits alimentaris i fomentaran la seva capacitat de treballar en equip.
OBJECTIUS
L’objectiu principal és que els nens i nenes es diverteixin i que desenvolupin la seva creativitat.
Els ensenyarem hàbits d’higiene a la cuina, perquè serveixen els diferents utensilis i sobretot a utilitzar-los de forma correcta.
Que descobreixin la base dels bons hàbits alimentaris, nous ingredients i textures i com podem manipular-los perquè adquireixin noves textures, olors, colors i sabors.
Hauran de treballar en equip per treballar la creació en equip, la negociació, la presa de decisions i el consens.
DURADA DE L’ACTIVITAT
30 minuts perquè els nens berenin més 1 hora de taller (en grups de 8 a 16 nens).
1 dia a la setmana de 3 a 9 mesos (es pot fer al llarg de tot el curs o per trimestres)