Compromís socioambiental

EN RUTA GIRONA és turisme actiu, responsable i de qualitat. Des del 2013 som una empresa col·laboradora del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, i incorporem en la nostra gestió el compromís de millorar el territori i els valors de respecte pel medi ambient i per les persones, tal com estableix el Codi de gestió sostenible (CGS) de la Garrotxa i el Collsacabra.

A més, al mateix any vam rebre l’acreditació de la Carta europea del turisme sostenible (CETS), un compromís de col·laboració entre l’empresa i el territori que garanteix una gestió responsable, sostenible i de qualitat del turisme. Per mostrar i fer un seguiment de les bones pràctiques en la gestió, reafirmant de passada la responsabilitat social de l’empresa i l’aposta per la formació contínua, des d’aleshores publiquem anualment una memòria de sostenibilitat.

En el marc del nostre compromís amb la societat i amb la Garrotxa, formem part del directori d’empreses RS de Catalunya (socialment responsables), i a l’hora de dissenyar un producte tenim molt en compte que aquest pugui ser apte per fer amb nens.


 

La Garrotxa: un territori únic per descobrir!!

La Garrotxa és una comarca del Pirineu de Girona peculiar, que s’ha convertit en el paradís del turisme rural. Limita al nord amb els Pirineus, barrera natural entre la comarca i el Vallespir francès; i a llevant, en canvi, limita amb les planes costaneres de l’Empordà. És una terra de transició entre la muntanya i la plana, i sorprèn per la seva gran diversitat de paisatges.

El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa és el millor exponent de paisatge volcànic de la península Ibèrica. Té més de quaranta cons volcànics i més de vint colades de lava basàltiques. L’orografia, el sòl i el clima proporcionen una variada vegetació, sovint exuberant, amb alzinars, rouredes i fagedes d’excepcional valor paisatgístic.

Tot plegat fa que la Garrotxa sigui el lloc ideal per a la pràctica del turisme rural, per gaudir de la natura, per conèixer la petja de la història i les llegendes, per descobrir fires i festes populars, i per viure i experimentar una gastronomia de proximitat i de qualitat.


 

La nostra cuina: és el que som, és el que fem!!

La Garrotxa és turisme actiu, responsable i de qualitat. Per això nosaltres també incorporem en la nostra gestió el compromís de millorar el territori i els valors de respecte pel medi ambient i per les persones. El que som i el que fem representa el nostre esperit de col·laboració entre l’empresa i el territori garantint en la mesura que ens és possible una gestió responsable, sostenible i de qualitat turística. Les bones pràctiques i l’aposta per la formació continua que practiquem dia a dia són el millor exemple de responsabilitat social de l’empresa.

Celebracions i trobades familiars, escapades de grups d’amics, sortides romàntiques amb la parella, estades de negocis, singles… Cuidem fins al darrer detall. Per això, els productes de la terra i la cuina de temporada amb productes de proximitat, així com l’originalitat i la qualitat de les nostres propostes, són la base del nostre servei de cuina gastronòmica.