Aperitius fàcils – Canelons de carabassó farcits de brandada de bacallà

canelons de carabassó farcits de brandada de bacallà

El carabassó és una verdura que dóna molt de joc i tant és bona menjada cuita com crua, la veritat és que a mi m’agrada sempre que tingui un punt cruixent.

En aquest cas, com que el tallem molt fi, el deixarem cru, així li donarà una textura cruixent al caneló que contrastarà amb la cremositat de la brandada de bacallà.

Aquests canelons són molt fàcils de fer i donaran un toc sofisticat al teu aperitiu.

Idees!

Els pots posar verticals, o horitzontals, en un plat, una safata per compartir o una cullera…

En aquest cas jo els he acompanyat d’uns pinyons torrats, però una vinagreta de festucs també els aniria molt bé.

 

Ingredients

1 carbassó

300 gr de brandada de bacallà

Oli d’oliva verge extra

Pinyons torrats

Som-hi!

Tallem el carbassó amb el pelador i tallem les tires per la meitat.

Hi posem una cullerada de brandada (jo la faig amb la Thermomix, però la podeu comprar feta) i enrotllem els canelons.

Els posem en una safata, hi posem un raig d’oli i uns pinyons torrats per sobre.

A l’últim moment els posem al forn 5-6 minuts a 80ºC perquè s’atemperin.