La meva cuina

Sabem que la cuina és seriosa, però també som conscients que hi venim a jugar. Un joc que hem de gaudir des del primer moment escollint els ingredients, quan ens concentrem per elaborar-los, i finalment un cop ja asseguts a taula vivim moments inoblidables.

Defensem una alimentació variada, amb aliments reals i de proximitat, en la que destaquen els vegetals, els llegums, les hortalisses, els cereals, les fruites, les fruites seques i els greixos saludables.

Ens encanta compartir els nostres coneixements de cuina amb tothom que té ganes d’escoltar-los, potser per descobrir nous sabors de vanguardia o per viatjar als records de la cuina més tradicional. Ja sigui cuinant sols, amb companyia i sobretot amb nens, ens desplacem allà on faci falta i escoltem les vostres propostes i necessitats, amb tallers personalitzats, jocs culinaris, trobades d’amics, celebracions, teambuildings corporatius, o diferents propostes de col·laboració. Si ens voleu fer alguna proposta, per esbojarrada que us pugui semblar, escriviu-nos. Segur que serà molt interessant!

Les millors decisions sempre es prenen al voltant d’una taula. Perquè és allà on ens reunim, ens discutim, riem, ens sorprenem, ens retrobem, ens emocionem, ens disgustem, ens enamorem, ens avergonyim, ens alegrem… i per sobre de tot és allà on compartim.

Per això creiem que l’experiència de cuinar va més enllà de l’alimentació: connecta directament amb l’amor i les emocions. I per això cuinar ens fa feliços.