Aperitius fàcils – palmeres de tonyina

aperitius fàcils - palmeres de tonyina

Quan tenim convidats a menjar a casa, de les coses que m’agrada més preparar són els aperitius, però m’agrada que siguin fàcils de preparar i que puguin agradar a grans i petits.

La pasta de full sempre és un recurs fàcil, ràpid i que tant li pots posar dolç com salat. La pots fer farcida, cargolada o fer-la servir de base de qualsevol elaboració.

Idees!

La podeu farcir de moltes coses, de verdures, de pernil dolç i formatge, de salmó i carbassó, de formatge de cabra, d’espinacs i riccotta, de xocolata, de melmelada, sucre…

 

Ingredients

1 pasta de full

2 llaunes de tonyina

3 cullerades de salsa de tomàquet

1 culleradeta de pebre vermell dolç de la Vera

1 culleradeta d’orenga

1 ou dur

Som-hi!

Escorrem la tonyina i la posem al vas junt amb la salsa de tomàquet i les espècies i ho triturem.

Estirem la pasta de full i hi escampem la pasta de tonyina que hem triturat i per sobre hi escampem l’ou dur tallat petit.

Cargolem les puntes de la massa fins que es trobin a la part central.

Tallem les ulleres d’uns 0’5 cm de gruix i ho posem al forn a 200° durant uns 12-14 minuts.