Quan tenim convidats a menjar a casa, de les coses que m’agrada més preparar són els aperitius, però m’agrada que siguin fàcils de preparar i que puguin agradar a grans i petits.
La pasta de full sempre és un recurs fàcil, ràpid i que tant li pots posar dolç com salat. La pots fer farcida, cargolada o fer-la servir de base de qualsevol elaboració.
Idees!
La podeu farcir de moltes coses, de verdures, de pernil dolç i formatge, de salmó i carbassó, de formatge de cabra, d’espinacs i riccotta, de xocolata, de melmelada, sucre…
Ingredients
1 pasta de full
2 llaunes de tonyina
3 cullerades de salsa de tomàquet
1 culleradeta de pebre vermell dolç de la Vera
1 culleradeta d’orenga
1 ou dur
Som-hi!
Escorrem la tonyina i la posem al vas junt amb la salsa de tomàquet i les espècies i ho triturem.
Estirem la pasta de full i hi escampem la pasta de tonyina que hem triturat i per sobre hi escampem l’ou dur tallat petit.
Cargolem les puntes de la massa fins que es trobin a la part central.
Tallem les ulleres d’uns 0’5 cm de gruix i ho posem al forn a 200° durant uns 12-14 minuts.